Nätverk

NCs facebookgrupper

Nationellt centrum för svenska som andraspråk administrerar ett antal facebookgrupper som man kan ansöka om att gå med i för att diskutera frågor som rör vårt ämnesområde på olika sätt. I facebookgrupperna kan man även nätverka och knyta kontakter med andra lärare och skolledare som arbetar inom vårt fält.

Förskola - Nätverk

En av Nationellt centrum för svenska som andraspråks uppgifter är att skapa mötesplatser för skolpersonal som arbetar inom liknande verksamheter. Sedan ett par år tillbaka anordnar vi nätverksträffar för personal och chefer inom förskolan:

Grundskola - Nätverk

En av Nationellt centrum för svenska som andraspråks uppgifter är att skapa mötesplatser för skolpersonal som arbetar inom liknande verksamheter. För lärare och skolledare i grundskolan anordnar vi nätverksträffar inom nedanstående kategorier:

Gymnasieskola - Nätverk

En av Nationellt centrum för svenska som andraspråks uppgifter är att skapa mötesplatser för skolpersonal som arbetar inom liknande verksamheter. För lärare och skolledare i gymnasieskolan anordnar vi nätverksträffar inom nedanstående kategorier:

Sfi/Vuxenutbildning - Nätverk

En av Nationellt centrum för svenska som andraspråks uppgifter är att skapa mötesplatser för skolpersonal som arbetar inom liknande verksamheter. För lärare och skolledare inom sfi och vuxenutbildningen anordnar vi nätverksträffar inom nedanstående kategorier:

Nationellt centrum
för svenska som andraspråk