Symposium 2018 är tyvärr fullbokat och det går inte längre att anmäla sig

Vid anmälan måste betalsätt uppges och betalning sker med kort eller via faktura. Vid betalning med kort måste du uppge kortnummer vid anmälan. Om du betalar via faktura måste du vid anmälan ange fakturaadress och referenser (kan vara ett namn, kod eller referensnummer) som din arbetsgivare behöver för att kunna betala fakturan. Är du anställd inom en kommun är det ofta en central fakturaadress som gäller, inte skolans utdelningsadress.

Ha uppgifter om fakturaadress och referens/referensnummer redo innan du påbörjar registreringen. Kontakta din skolas/arbetsgivares ekonomiavdelning (eller ansvarig person på skolan) om du är osäker på fakturaadress och referensinformation.

Välja valbara programpunkter

När du anmäler dig kommer du även behöva välja om du ska följa grundskolespåret eller vux- och gymnasiespåret (med reservation för ändringar) samt välja vilka valbara presentationer som du vill delta i. Mer information om presentationerna finns i programmet, se till att läsa igenom presentationerna noga så du väljer rätt. Det går inte att byta när anmälan är gjord.

Deltagaravgifter

Boka-tidigt-avgift, till och med 2 juni 2018 2 500 kr
Ordinarie avgift, från och med 3 juni 2018 3 500 kr

 

Moms tillkommer med 25% på avgiften i tillämpliga fall. Eventuella bankkostnader står konferensdeltagaren för.

I deltagaravgiften ingår kaffe, stående luncher, konferensmingel samt antologin Symposium 2018.

Konferensarrangören är inte ansvarig för identifiering av inbetalningar som saknar referens enligt ovan.

Avbokningsregler

Avbokning av deltagande i konferensen kan göras till och med den 3 september 2018. En administrativ avgift på 200 kr debiteras för detta. Efter detta datum kan inga återbetalningar göras.

Bekräftelse

Du kommer att få en bekräftelse på din registrering direkt på skärmen och även till din e-post. Observera alltså att om du inte får någon bekräftelse på din e-post är du inte anmäld till konferensen.

Frågor

Frågor om registrering och betalning skickas till symposium2018reg@su.se

Frågor om program och annat kring konferensens innehåll skickas till planeringskommittén för Symposium 2018: symposium2018@andrasprak.su.se