Anmälan till Symposium 2022 

Betalning sker med kort eller faktura. Om du önskar betala med faktura är det viktigt att du har alla betalningsuppgifter (organisationsnummer, fakturaadress, fakturareferens) till hands innan du påbörjar registrering. Är du anställd inom en kommun är det ofta en central fakturaadress som gäller, inte skolans utdelningsadress.

Ha uppgifter om fakturaadress och referens/referensnummer redo innan du påbörjar registreringen. Kontakta din skolas/arbetsgivares ekonomiavdelning (eller ansvarig person på skolan) om du är osäker på fakturaadress och referensinformation.

Välja valbara programpunkter

När du anmäler dig kommer du även behöva välja vilka valbara presentationer som du vill delta i. Programmet är uppdelat i två spår: grundskole- och gymnasiespåret samt vux-spåret (med reservation för ändringar). Du kan välja presentationer från båda spåren men endast en föreläsning per pass. Mer information om presentationerna finns i programmet, se till att läsa igenom presentationerna noga så att du väljer rätt. Det går inte att byta när anmälan är gjord.

Deltagaravgifter

Early bird, till och med 18 maj 2022 1 800 kr
Ordinarie avgift, från och med 19 maj 2022 2 600 kr

 

Moms tillkommer med 25% på avgiften i tillämpliga fall. Eventuella bankkostnader står konferensdeltagaren för.

I deltagaravgiften ingår antologin Symposium 2022.

Konferensarrangören är inte ansvarig för identifiering av inbetalningar som saknar referens enligt ovan.

Avbokningsregler

Anmälan är bindande men om du inte har möjlighet att komma så kan du överlåta din plats till en kollega. Vänligen kontakta symposium2022@akademikonferens.se så snart som möjligt om du vill överlåta din plats till någon annan.

Bekräftelse

Du kommer att få en bekräftelse på din registrering direkt på skärmen och även till din e-post. Observera alltså att om du inte får någon bekräftelse på din e-post är du inte anmäld till konferensen (kontrollera din skräppost).

Frågor

Frågor om registrering och betalning skickas till symposium2022@akademikonferens.se.

Frågor om program och annat kring konferensens innehåll skickas till planeringskommittén för Symposium 2022: symposium2022.andrasprak@su.se.